Skribenter

Korka drives som et løst organisert kollektiv av personer med lidenskap for drikke i ulike former; vin, øl, brennevin og tilknytta godheter som mat. Vårt mål er å ha det gøy mens vi utforsker denne spennende verden i ulike former. Skribentene møtes regelmessig for å utveksle ideeer, ha smakinger med mer. Noen skriver oftere enn andre, men gøy har vi alle sammen.

 

Deg?

Vi ønsker gjerne nye personer velkommen inn i kollektivet. Det kreves ikke at du er ekspert, vi har med personer av ulike kunnskaps- og lidenskapsgrader. Send tvitre eller send gjerne en e-post til oss!

 

Andreas-Johann Ulvestad (grunnlegger)

Ble bitt av vinbasillen under seminar på Madeira, og har siden vært ivrig samler av vin fra Piedmonte, Douro og i den siste tid vin fra Rheingau og spesielle vinområder som Sør-Tyrol og Luxembourg samt øl. Er også teknisk ansvarlig for Korka.

Martin Vonstad Østerdal (grunnlegger)

Har alltid hatt en fasinasjon for vin. Spesielt glad i tunge komplekse viner, som krever full oppmerksomhet. Favoritter er Barolo, Bourgund, Madeira og Årgangschampagne.

Inge Carlén

Inges lidenskap ligger innen sterkvin som Madeira og Portvin, hvor han både er samler og aktiv innen de siste utviklingene.

Sten McNeil Ånnerud

Stein si interesse ligg i hovudsak innan mat, og han er særs spent på å ta på seg området «Brisen mat», altså mat med alkohol som en viktig ingrediens. Sten er en svært aktiv hobbykokk og deltar ofte på konkurranser som Pizza-VM, Norges beste ostekake med mer.

Svein Terje Steffensen

Italiensk vin er hovedinteressa, og Svein Terje er oftest med når Korka reiser på lengre turer for å besøke vinprodusenter. Svein Terje er ofte fotograf når vi reiser på Korka-turer til det store utland. Han har i det siste fått en gryende interesse for mineralske hvitviner.

Vetle Halvorsen

Vetle har en brennende interese for øl i ulike former. Han er en ivrig hjemmebrygger, og får tid til å skrive litt for Korka når han ikke er på jobb som journalist for SA, Sarpsborg Arbeiderblad.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back to Top ↑