Vin

Published on september 2nd, 2012 | by Martin

Velkommen til Korka

Korka.no – det sprudlende bloggkollektivet. Vi ønsker å lage en vinblogg som er mer enn en vinblogg. Våre artikler ligger et sted mellom aviser, blogger og fagmagasin. Vi vil gjøre vin tilgjengelig for alle, skrive om det vi er opptatt av og det vi opplever. Her vil det være noe for alle. Enkle innføringsartikler, snobbete anmeldelser, og mindre snobbete anmeldelser, anbefalinger til gode hverdagsviner og mye mye mer vil du finne her på Korka.no.

Denne høsten legges ut artikler om hvordan vin produseres. Vi var så heldig å få gjort et videointervju med vinmakeren hos Kloster Eberbach, som gir et spennende innblikk i en vinverden med stor produksjon men tradisjonelle metoder. Det vil og komme en rekke artikler om Decanter fine wine encounter i London, en av de mest tradisjonsrike vinmessene i Europa.

Korka.no skriver etter enkle prinsipper.

  • Vi fokuserer på ting vi liker
  • Vin skal være gøy ikke vanskelig
  • Du vet ikke om du liker noe før du har prøvd
  • Ingen liker akkurat det samme

 

Alle anmeldelser får en karakter fra 1 til 6 vinglass. Det kommer nok til å være flest anmeldelser som får fra 4 og oppover. Det er fordi vi ikke skriver ut anmeldelser av dårlig vin og annen drikke. Livet er alt for kort til å fokusere på vin som ikke er god.

Vi gir og vin utmerkelser. En god vin som er billig kan foreksempel få utmerkelsen godt kjøp. Men er vinen uforholdsmessig dyr vil den kanskje få betegnelsen dårlig kjøp. Les mer om våre anmeldelser.

 

 

 


About the Author

Martin er veldig glad i vin fra Italia. Tunge rødviner er det som først og fremst får nesen til å virkelig våkne opp, men også lettere hvitviner når det nærmer seg sommeren.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back to Top ↑